Forum
My z Arkiem już po części działamy:) Arek wszedł na oficjalną stronę Lublina i wynalazł fajny szlak zabytków. W nadchodzącym tygodniu spotkamy się i zobaczymy jak trasa wygląda na mapie Lublina, i postaramy się juz coś bardziej konkretnego przedstawić
jutro postaram sie znaleźć jakiś przystępny hostel dla nas, jak już coś zaplanujecie, to napiszcie na forum, żeby może dopasować adres naszego chwilowego zameldowania z logistycznym projektem wyprawy
Info dla organizatorów :
E-MAIL:
pkn_umcs@wp.pl
TELEFON:
696-236-873 - Anna Szwed (przewodnicząca)
505-871-813 - Mateusz Żukowski (wiceprzewodniczący)
ADRES DO KORESPONDENCJI:
Wydział Politologii UMCS
Politologiczne Koło Naukowe
Pl. Litewski 3
20-080 Lublin
Myślę, że 18 marca na tym zebraniu ostatecznie zamkniemy temat wycieczki. Problemem niestety jest kasa, nie wiadomo czy w ogóle dostaniemy coś z uczelni i wychodzi na to, że musielibyśmy całość z własnych kieszeni wyłożyć. Dla niektórych może to być problemem. Co do organizacji, dla mnie to pikuś - mogę załatwić bazę hotelową. Tylko trzeba ustalić gdzie jedziemy. Bo widzę tu Lublin , ale czy to już zaakceptowane przez wszystkich?
Witam..no jestem...przyznam że to troszkę trudne dla mnie nie mam pojęcia czy Wy wogóle zobaczycie to co napisałam... tylko bez komentarza
...niektórzy są zacofani...a propos dni Politologa to wesoło ogólnie, nigdy tak nie było a jednak nagle...uwaga:0 juwenalia maja być razem z kulturaliami gdyż prezydent może dać na jedną imprezę...a termin to ostatni tydzień maja zatem tym bardziej wesoło... trza to zmienić tzn nasze dni. Dziś było zebranie Pati była na nim zda relacje albo na forum albo mi a ja wam przekażę co i jak....Książki są u mnie będą w tym tyg w bibliotece zatem zachęcam do wypożyczania egzemplarzy dość sporo....no to tyle narazie..trzymta się
mam hostele, ale dziwne jakieś i bez zdjęć, jutro może uda mi się dodzwonić (bo teraz w nocy to chyba nie wypada ), dwa znalazłem już szybciej, ale nie zebrałem się w sobie i nie wykonałem telefonów (obiecuję poprawę)
1) adres:ul. Sowińskiego miejsc: 67 telefon: 069 830-49-30 [centrum info.], kost od 40-90zł chyba za pokój pokoje 1,2 lub 3 osobowe
2)Schronisko Młodzieżowe PTSM
ul. Długosza 6
tel. 0-81 533 06 28,
3)Hostel *Ośrodek Wypoczynkowy
Garbarska 21
Telefon: (0-) 081 4451352
Miejsca noclegowe: 144
Cena minimalna za nocleg: 20 PLN
Cena maksymalna za nocleg: 32 PLN
A to tak dla śmiechu http://www.bursa5.lublin.pl/
PawelW napisał:
A to tak dla śmiechu
http://www.bursa5.lublin.pl/
taka.... jak by to u nas powiedzieli... komuna
Jeden hostel jest czynny tylko w wakacje
Drugi to jakiś przekręt, bo sekretarka automatyczna kieruje mnie na numery 0-703... oraz 0-708
Schronisko młodzieżowe
pokoje
wieloosobowe 1 noc 31,50zł kolejna 25,50zł, ale są pewne ALE
*schronisko zamykane od 10 do 17
*powrót do godziny policyjnej (a jak nie to nocleg na dworze)
*warunki jak się domyślam... jedna łazienka dla pań i jedna dla panów- schronisko na 62 osoby
więc szukam dalej, jeśli ktoś ma czas i chęci lub znajomych w lublinie to może mi pomóc
W sumie komuna nie jest zła
Zredagowaliśmy z Arkiem maila do koła politologicznego w Lublinie:) Zamieszczam tu jego treść, żeby wszyscy mogli się z nią zapoznać i zaproponować ewentualne poprawki lub coś, co jeszcze warto byłoby w nim umieścić
"W ostatnim tygodniu kwietnia zamierzamy przyjechać do Lublina w ramach wyjazdu naukowego naszego koła politologicznego.
Mamy w planach zwiedzić szlak zabytków architektonicznych, a ponadto chcielibyśmy odwiedzić Waszą uczelnię i, jeśli byłoby to możliwe, wziąć udział w jednym z Waszych wykładów.
Poza tymi oficjalnymi puntkami naszego wyjazdu chcielibyśmy również spotkać się z Waszym kołem. W związku z tym prosimy o zaproponowanie jakiegoś miejsca do tego spotkania.
Jesteśmy otwarci na wszelkie inicjatywy i pomysły z Waszej strony.
Z poważaniem
Organizatorzy "
Ostatnio edytowany przez Jamaja (2009-03-12 20:11:59)
Oj dobra, no...;p na szybko pisane bo mi net ucieka co moment:) aczkolwiek uwaga przyjęta i jak będę wysyłać to zweryfikuję wszystkie orty:) a treść może być czy coś jeszcze dodać??
Ostatnio edytowany przez Jamaja (2009-03-13 08:30:05)
Ej chwila chwila, trochę to się chyba wymknęło spod kontroli... Widzę, że tu już wszyscy mają daleko idące plany, tymczasem nie wiemy ile osób w ogóle zadeklarowało chęć wyjazdu. Wydawało mi się, że najpierw zbiera się określoną grupę, potem rezerwuje się miejsca w hostelu, a następnie uzgadnia się wszystkie detale z Kołem Naukowym UMCSu. Gdybym ja dostał takiego maila, nie potraktowałbym go zbyt serio. W mailu, MUSI być imię i nazwisko osoby, która pisze maila, nr kontaktowy do niej i najlepiej jakby wszystko zostało uzgodnione drogą telefoniczną ostatecznie.. Ta nazwa Wyjazd NAUKOWY chyba do czegoś zobowiązuje. Jeżeli coś robić to na poważnie.
Ja dodam, że głęboko zastanawiam się nad wyjazdem z prostych przyczyn - kasa. Dopóki nie obliczymy ile dokładnie będzie nas kosztował taki wyjazd to nie dam 100% pewności, że jadę. Myślę, że wyjątkiem nie jestem.
Ostatnio edytowany przez Kurczę (2009-03-13 19:10:31)
W zasadzie to masz rację... Czyli może na spotkaniu 18. ugadamy co i jak, a potem skontaktujemy się z kołem z Lublina. Myślę, że trzeba już coś ustalić bo czasu mało zostało, a hostelu nie dostaniemy od ręki. No i ogólnie dobrze by było wiedzieć na czym stoimy.