Forum
moze byc u Ciebie chociaż myślę że powinniśmy pisać na forum - w końcu od tego ono jest
aha - i oby decyzje nie były zbyt autorytarne
niestety w domu jestem niezbędny jak co prawie każdy weekend dlatego zostawcie trochę miejsca dla mnie dobrze?
i prosilbym niedziele na spotkanie jak juz bo mi sobota nie pasuje pod zadnym pozorem
Fumek napisał:
moze byc u Ciebie
chociaż myślę że powinniśmy pisać na forum - w końcu od tego ono jest
aha - i oby decyzje nie były zbyt autorytarne
niestety w domu jestem niezbędny jak co prawie każdy weekend dlatego zostawcie trochę miejsca dla mnie dobrze?
i prosilbym niedziele na spotkanie jak juz bo mi sobota nie pasuje pod zadnym pozorem
Marek...żadna internetowa dyskusja nie zastąpi spotkania w realu. Nie wiem jak wyobrażasz sobie podjęcie niektórych decyzji na forum.
A od której jesteś w niedziele w Bydgoszczy??
Fumek napisał:
po 15 jestem:> da sie da sie da sie da sie zebym ja mogl byc:> plllosze:>
wszystkie decyzje da się podjąć na forum byleby ludzie je odwiedzalija wierzę w neta
![]()
a ja właśnie uważam, że przeceniasz jego rolę. Niektóre rzeczy cieżko jest omówić nie widząc drugiej osoby. Jeśli uważasz, że tak ważne decyzje-jak temat audycji- możemy podjąć tu, to po co chcesz się spotkać w niedzielę ?
bo wszyscy się spotykają i nie chciałbym żeby coś mnie ominęło to raz
zresztą nawet nie mam przeczucia a po prostu wiem że gdybym nie przyszedł to równie dobrze mógłbym się więcej nie pojawić albo moje uwagi nie byłyby brane pod uwagę. to dwa
a po trzecie Haniu - nie bawmy się w takie coś - dobrze? to zbyt dziecinne
czekam na info o terminie spotkania w niedzielę - chyba że wszyscy nie mogą to trudno się mówi. wtedy się po prostu nie pojawię.
godzina przeze mnie preferowana to po 16 żebym mógł spokojnie wrócić do Bydgoszczy.
Fumek napisał:
zresztą nawet nie mam przeczucia a po prostu wiem że gdybym nie przyszedł to równie dobrze mógłbym się więcej nie pojawić albo moje uwagi nie byłyby brane pod uwagę. to dwa
Dobrze wiesz, że tak by nie było. Nikt nie jest tak perfidny, żeby Cie pozbawić udziału w wspólnej inicjatywie.
Fumek napisał:
a po trzecie Haniu - nie bawmy się w takie coś - dobrze? to zbyt dziecinne
wybacz, ale nie rozumiem o co Ci chodzi. swoja droga miło zaczynamy naszą współpracę ;]
Może być 16.30 w niedzielę ? Zaproponowałam, że możemy spotkać się u mnie -i to podtrzymuję- ale uprzedzam, że mieszkam na Fordonie
Czekam na odpowiedż Pawła W., Gwiazdy, Marka i Świstaka
Ostatnio edytowany przez KroPPka (2009-03-27 13:04:46)
niedziela odpada u mnie niestety. Wybaczcie :-* :-* :-*: -* cztery całusy dla każdego po jednym a może jeszcze zrobimy spotkanie, jeśli czas pozwoli w jakimś pubie lub na uczelni albo znowu u Ciebie?
Gwiazda prosił, by spotkanie przełożyć na godzinę 17
do mnie dojechać najlepiej 69, 93, albo 72, bo wysiadacie pod samym blokiem adres podam Wam później
czekam na opinię Arka jeszcze:)
Ostatnio edytowany przez KroPPka (2009-03-27 22:33:49)