Forum
jak w temacie :> niech się wpiszą ci którzy chcą brać w tym udział mówiliśmy o tym na spotkaniu:) i tu możemy powymyślać razem z innymi co by w tym radiu robić. wg mnie nic poważnego od razu nie wypali - czyli musi to być coś na podobieństwo satyry.
w takim składzie, jak nasz, to tylko intymne rozmowy na tematy damsko-męskie żartuję
wątek zwie się radio ukw vs KNSP, ale hmm... czy to ma być reklama i promocja koła?? bo wolałabym "dywagować" ( ) na luźne tematy a podkreślenie,że jesteśmy z knsp będzie już nas do czegoś zobowiązywać i narzuca nam określony profil... Musimy się więc a wstępie określić.
Ostatnio edytowany przez KroPPka (2009-03-18 22:13:55)
ja mysle ze mozemy sie okreslic jako knsp:> w koncu dzieki knsp bedziemy mieli tam miejsce:> ale co do samych tematow to lepiej by byly luzno powiazane z ukw/polityka/i przydalaby sie duza ilosc dowcipu od czego bedzie pewnie Paweł (jesli pomylilem imie to sorki:P) wiec polaczymy knsp i "dywagowanie" na rozne tematy;) tak mysle:)
Fumek napisał:
ja mysle ze mozemy sie okreslic jako knsp:> w koncu dzieki knsp bedziemy mieli tam miejsce:> ale co do samych tematow to lepiej by byly luzno powiazane z ukw/polityka/i przydalaby sie duza ilosc dowcipu od czego bedzie pewnie Paweł
(jesli pomylilem imie to sorki:P) wiec polaczymy knsp i "dywagowanie" na rozne tematy;) tak mysle:)
dwa Pawły
Fumek napisał:
ja mysle ze mozemy sie okreslic jako knsp:> w koncu dzieki knsp bedziemy mieli tam miejsce:> ale co do samych tematow to lepiej by byly luzno powiazane z ukw/polityka/i przydalaby sie duza ilosc dowcipu od czego bedzie pewnie Paweł
(jesli pomylilem imie to sorki:P) wiec polaczymy knsp i "dywagowanie" na rozne tematy;) tak mysle:)
dobra, przyznamy się, że jesteśmy z knsp
ale szczerze mówiąc nie mam chyba chęci na mówienie o polityce choć jak proponował już mi wczoraj Gwiazda- jeden z Pawłów- możemy jedną audycji zrobić z "polityczną muzyką"
Ta kwestia jest jeszcze do obgadania, Marek
Ale to już nie na forum, tylko w 2, a w naszym przypadku, 4 pary oczęt
p.s. i oczywiście podoba mi się pomysl na wesołą konwecję! ma być śmiesznie i nie na poważnie
Ostatnio edytowany przez KroPPka (2009-03-19 15:26:22)
uważam że na forum też możemy o tym pisać żeby inni też mogli coś od siebie dodać rzucić jakimś pomysłem/doradzić/pomóc
ja proponuję do naszej grupy jeszcze tylko jedną osobę - Świstaka. jego błyskotliwe pomysły i humor nie rzadko rozbrajają
co do politycznej muzyki to why not?
ale teraz czekamy na odpowiedź Opiekuna w tej sprawie
Fumek napisał:
uważam że na forum też możemy o tym pisać żeby inni też mogli coś od siebie dodać rzucić jakimś pomysłem/doradzić/pomóc
ja proponuję do naszej grupy jeszcze tylko jedną osobę - Świstaka. jego błyskotliwe pomysły i humor nie rzadko rozbrajają![]()
co do politycznej muzyki to why not?
ale teraz czekamy na odpowiedź Opiekuna w tej sprawie
5 osób to tłok. Byśmy "bili" się o mikrofon. Proponuję w takim razie podział- Ty i Świstak oraz ja i dwa Pawły. Audycje co 2 tygodnie mieli. Co myślisz ;>
myślę że nie jest to głupie ale musimy najpierw znać więcej szczegółów i to już myślę obgadać face to face ale why not?
zresztą przecież nie będziemy bili się o mikrofon:P narazie nie mamy nawet pomysłu na pierwszą audycję
swoją drogą czy ktoś mógłby napisać jak tam wyglądały audycje KNSP w zeszłym roku???? i jeszcze raz czemu upadły?
Haniu jak wiesz ja jestem zawsze chętny na takie inicjatywy (trójkąt) czyli teraz czekamy na co tak właściwie? chętnie porozmawiam z Toba na antenie na tematy feministyczne - będzie kuuuupa śmiechu
PawelW napisał:
Haniu jak wiesz ja jestem zawsze chętny na takie inicjatywy (trójkąt)
czyli teraz czekamy na co tak właściwie? chętnie porozmawiam z Toba na antenie na tematy feministyczne - będzie kuuuupa śmiechu
Paweł, czy Ty mnie bierzesz za feministkę?? Jeśli tak, to jesteś w błędzie... Chociaż z niektórymi postulatami się zgadzam... ale to mnie nie czyni feministką :]
PawelW napisał:
Haniu jak wiesz ja jestem zawsze chętny na takie inicjatywy (trójkąt)
czyli teraz czekamy na co tak właściwie? chętnie porozmawiam z Toba na antenie na tematy feministyczne - będzie kuuuupa śmiechu
na info od Opiekuna czy można wytoczyć ciężką artylerię i udać się na spotkanie w zasadzie by się przydało też ustalić wspólne stanowisko odnośnie tego co chcemy robić w radyju :> jakieś konkretne pomysły może już? ja wciąż myślę.
Fumek napisał:
na info od Opiekuna czy można wytoczyć ciężką artylerię i udać się na spotkanie
w zasadzie by się przydało też ustalić wspólne stanowisko odnośnie tego co chcemy robić w radyju :> jakieś konkretne pomysły może już? ja wciąż myślę.
jak już będziemy mieli informacje od Opiekuna, to możemy się spotkać i zrobimy wtedy burzę mózgów.
generalnie audycja na tematy damsko- męskie już jest ;] Lejdis UKW i Walka Płci
Umówiłem Was z Pawłem Pastwą w siedzibie radia na Chodkiewicza... w poniedziałek (30 marca) o 17.
Proszę aby spotkanie potraktować poważnie i pójść w pełnym składzie i z pomysłami.
Mój kolega będzie chciał usłyszeć jakie macie oczekiwania i jaką propozycję... powie Wam też jakie są możliwości. Na początek zaproponuje jak sądzę nagranie audycji próbnej i dopiero po niej zobaczymy co dalej... myślę, że i dla Was na początek to dobry pomysł. Powiedziałem mu wyraźnie, że chodzi o audycje pod szyldem KNSP.
Powinniście spróbować.